Par mani

Sveiki! Esmu Ieva Miltiņa.

Meitene ar lielajiem smiekliem un nebeidzamu mīlestību uz ēdienu gatavošanu. Manuprāt, skaistākā sajūta ir spēja dāvāt citiem to īpašo kopības sajūtu pie bagātīgi klāta galda!

Mans jājamzirdziņš ir vegāniski eksperimenti un virtuvē visaizraujošākā ir tieši iespēja meklēt radošus risinājumus un neierastas tehnikas ēdiena pagatavošanā. Bet pēdējā laikā rokas un prāts visbiežāk ir aizņemti, radot konditorejas labumus, jo apgūstu zinības Restorānu servisa skolā. Un tam līdzi nāk arī vārdos nepaskaidrojama mīlestība pret miltiem un visu, ko no tiem var pagatavot (tici man, joki par mana uzvārda atbilstību šim noteikti nav nekas jauns!)

Pirmo reizi citiem gatavoju aptuveni 2013. vai 2014. gadā un kopš tā laika baroju cilvēkus pasākumos – apmācībās un mājas ballītēs. Pilnīgi noteikti netēmēju uz nopietna pavāra titulu, bet ja gribētos sevi kādā veidā noformulēt, tad teiktu, ka esmu ļoti ziņkārīgs un aizrautīgs mājas pavārs. Tātad, zinu vairāk par vidusmēra mājsaimnieci, bet ne gluži tik daudz, lai sevi uzskatītu par jomas speciālistu.

Šajā blogā vēlos atspoguļot savus ēdienu eksperimentus un reizē iedvesmot ikvienu lasītāju dažādot savu ēdienkarti. Un reizēm, ar praktisku piemēru palīdzību arī parādīt, ka laba ēdiena pagatavošana nav raķešzinātne. Bet pats galvenais – lai tas, ko liekam mutē ir radīts no sirds, jo tad viss garšo labāk un sāta sajūta stiepjas plašāk par pilnu puncīti. Receptes, padomi, apetītlīgas bildes un viss pārējais, kas piedienas šāda satura mājaslapai!


Gardumi bildēs: